Türkmenli Ortaokulu

Vizyon: Sevgiyi ve hoşgörüyü temel değer kabul eden çağın gerektirdiği araştırmacı, sorgulayıcı girişimci öğrencileri yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Biz; Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları´na bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek, Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, bilimsel düşünceyi benimsemiş,yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten çalışmaları referans gösterilen öğrenciler yetiştirmek, Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkarmak, haklarını koruyacak yapı ve donanımı kazanmalarını sağlamak için varız.

Başarılar: Okulumuz 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında Sportif Alanda; Badminton Yıldızlar Takımımız İl Üçüncüsü olmuştur. Atletizmde de Batuhan SARIGÖZ isimli 5. sınıf öğrencimiz, ilimizi Sakarya ve Eskişehir illerindeki 1500 M. Küçükler kategorisinde temsil etmiştir. okulumuz öğrenclileri 2017 Yılında düzenlenen tarım yarışmasında ilçe 3. sü olmuştur. Öğrencilerimizin farklı bireysel ve grub akademik başarıları bulunmaktadır.

Saatler: 09.00 15:20
Isınma: Kömürlü kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Her yıl okul sporları kapsamında yarışmalara katılmaktadir.
Bilimsel Etkinlikler: 2015-2016 bilim fuarı düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları: 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA E TWİNNİNG KAPSAMINDA KARAHİNDİBA PROJESİ ÇALIŞMASI YAPILMAKTADIR

WEB - https://turkmenliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Türkmenli Köyü BAYRAMİÇ/ÇANAKKALE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Türkmenli Ortaokulu Bayramiç’e 13km uzaklıktaki Türkmenli köyü’nde bulunmaktadır.Öğretmenler genellikle Bayramiç’ten veya Çanakkale’den geliş-gidiş yapmaktadır. Köyde de ikamet sağlanmaktadır.

Adres - Türkmenli Köyü BAYRAMİÇ/ÇANAKKALE

Ulaşım Özel Vasıta ile Bayramiç Seyahat ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine:55 İlçe Merkezine:13